Başkan Usta Miraç Kandili'nde Lokma İkramında Bulundu.

Başkan Usta lokma dağıtımında Gaziosmanpaşalılar'ın kandilin kutlayarak sohbet etti.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ilçe meydanında Miraç Kandili dolayısı ile birlikte lokma ikramında bulundular. Lokma dağıtımına vatandaşların ve Kızılay ekibinin yoğun katılılımı ile gerçekleşti.

 

Başkan Usta, lokmaları bizzat dağıtırken vatandaşların kandilini de kutladı. Uzun süre alanda kalan Başkan Usta, vatandaşların ilçe ile ilgili sorunlarına da cevaplar verdi. Vatandaşlar lokmalar ve sohbet için Başkan Usta'ya teşekkürlerini ilettiler.

 

Gaziosmanpaşalıların Kandilinde kutlayan Başkan Usta, "Bir arınma ve Allah'a yükseliş vesilesi  olan mübarek Miraç Kandili'nizi tebrik eder; bu mübarek gecenin milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim.  Kandilimiz mübarek olsun." Dedi.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise, "Tüm Müslüman aleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutluyorum.  Kutsal günlerimizin manevi ikliminde yaşanan hoşgörü ve paylaşımların, barış ve  kardeşlik duygularımıza katkı sunması diliyorum.


Miraç Kandilimizin manevi ikliminde Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Kızılay Şubemizce ilçe meydanında gerçekleştirdiğimiz Lokma dağıtımına katılarak, bizlere destek ve katkıda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA'ya teşekkür ediyoruz." Dedi.