Başkan Usta mutluluğun tapusunu geline verdi.

GOP El Ele Derneği ve Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, imkânsızlık nedeniyle yuva kurmada zorlanan bir ailenin daha mutluluğuna vesile oldular.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi ve GOP El Ele Derneği, evlenerek ev kurmak isteyen genç çiftlere destek oldular. Önce yeni çiftin evleri tutuldu, tadilatları yapıldı, bir süre kiraları ödendi. Daha sonra ev eşyaları alınan çiftte, çeşitli desteklerde sağlandı.

 

Nikah günü alınan çiftin, nikah şahitliklerini de GOP El Ele Derneği Başkanı Nezihe Usta ve Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak yaptılar.

 

GOP El Ele Derneği Başkanı Nezihe Usta, yeni evlenen çiftlere mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını "evlilik cüzdanına kadın tapu gibi daha iyi sahip çıkar" diyerek geline verdi.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise "Gülcan ve Barış çiftimizin bu güzel gününde yanlarında olarak mutluluklarını paylaşıyoruz. Gaziosmanpaşa Kızılay olarak, insanlarımızın mutlu olmasına, destek bulmasına devam edeceğiz. Kızılayımız her zaman milletimizin yanındadır. Genç çiftlerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum..." dedi.