Başkan Usta’ya Kültür ve Sanat Dalında ''Yılın En İyi Yerel Yöneticisi'' Ödülü

Bu yıl 5’incisi düzenlenen ve 28 kategoride adayların kıyasıya yarıştığı “Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri” Beşiktaş’ta bulunan bir otelde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. ‘’5 Yılda 5 Yıldız’’ sloganıyla kültür, sanat, müzik, medya, ekonomi gibi yaşamın içerisindeki her alanda ödüllerin dağıtıldığı gecede, “Yılın En İyi Yerel Yöneticisi” ödülü kültür-sanat alanındaki çalışmalarıyla Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya verildi.

 

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM”

Ödülü alan Başkan Usta yaptığı açıklamada, “Her şeyden önce kültür-sanat alanında ülkemizin her geçen gün çok güzel şeyler yaptığını görmek hepimizi heyecanlandırıyor. Bu anlamda bizler de belediyeler olarak kültür ve sanat ile ilgili projelerimizi ve çalışmalarımızı artırdık. Bunların karşılığında böyle ödüllere layık görülmek tabi ki bizim heyecanımızı artırıyor. Bu ödüller de bizi daha fazla motive ediyor. Daha fazla alanda hizmet yapmaya teşvik ediyor. Her şeyden önce ödülü arkadaşlarımız adına alırken, “Engelliler Haftası” dolayısıyla bu ödülü onlara hediye ettiğimi de ifade etmek isterim” dedi.

 

“KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİMİZİ DAHA DA ARTIRIYORUZ”

2018 yılı itibariyle kültür ve sanat etkinliklerine ağırlık verdiklerini vurgulayan Başkan Usta şunları kaydetti: “İnsanlar, İstanbul gibi yoğun bir metropol kentte daha hoş zaman geçirecek, kendini geliştirebilecek kültür-sanat hizmetleri bekliyorlar. Bizde kültür ve sanat ile ilgili gerek çocuklarımıza gerek kadınlarımıza yönelik etkinlik ve hizmetlerimizi artırarak inşallah önümüzdeki yıllarda daha çok proje ve hizmetler yapmayı planladık.”