Başkan Aydın'dan Liselilere Unutulmayacak Şölen

Şölende Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Atık Pil Toplama Yarışması'nda dereceye giren okulların müdürlerine hediyelerini takdim ederken lise mezunlarına söz verdiği yıllıkları kendi elleriyle verdi.

Eyüp Belediyesi tarafından, bu yıl ilçede bulunan liselerden mezun olan öğrenciler için bir mezuniyet şöleni düzenlendi. Eyüp Stadı’nda düzenlenen Mezuniyet Şölenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.
Muhteşem bir atmosferde gerçekleşen mezuniyet şöleninde ilk olarak Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi ve TAP Derneği ile birlikte düzenlediği 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Eyüp İlçesi Tüm Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması'ndra dereceye giren okulların müdürlerine hediyelerini takdim etti.
Başkan Aydın yarışmada üçüncü olan Nişancı Şehit Er Eyüp Beyazıt İlkokulu'na fotoğraf makinası, ikinci olan Halis Kutmangil Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne çok fonksiyonlu printer ve birinci olan Refhan Tümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ise masa tenisi masası ve seti hediye etti.

BAŞKAN AYDIN LİSELİLERE YILLIKLARINI KENDİ ELLERİYLE VERDİ
Her zaman eğitimin ve öğrencilerin yanında olan, eğitime ve öğrencilere her türlü desteği veren Başkan Aydın, lisesi gençlere verdiği sözü de şölende yerine getirdi. Liseli gençlere yıllık sözü veren Başkan Remzi Aydın, öğrencilere yıllıkları kendi elleriyle verdi.

SAGOPA KAJMER MEZUNLAR İÇİN SAHNE ALDI
Mezuniyet sevinci yaşayan liseliler için sahne alan Sagopa Kajmer, en güzel şarkılarını gençler için seslendirdi. Konser boyunca hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden öğrenciler bütün yılın stresini attı.

EZAN OKUNURKEN KONSERİ DURDURDU
Bu arada Sagopa Kajmer ezan okunduğunu duyunca konserine ara verdi. Ezan okunduğu için şarkısını yarıda kesen ve ezan bitene kadar bekleyen Sagopa Kajmer'in bu davranışı karşısında stadda bulunan gençler alkışlarla tebrik ettiler.
Stadı dolduran gençler bir taraftan Sagopa Kajmer konseriyle coşarken bir taraftan da Başkan Aydın'la bol bol fotoğraf çektirdiler.