Başkan Kıdıl, 'Durmak Yok Çalışmaya Devam' Diyor.

Tatil günü olmasına rağmen İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, bir çok etkinliğe katılarak “elimizden geldiği kadar halkımızla beraber olup durmak yok çalışmaya devam” diyor.

 İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde Ahmet Sarıoğlu Hocayı anma programı kapsamında gerçekleştirilen Asrın İdraki ve İslam konulu Sempozyuma katılarak birinci bölümünü takip ettikten sonra Bayrampaşa Semih Erden Spor Salonunda gerçekleştirilen Sinoplu vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy'un da iştirak ettiği Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Gençlik Kolları 2.Olağan Kongresine İlçe Yönetiminden Tekin Aksoy ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Malik Yaylacı ile birlikte katılım sağladı.

 Sinoplu gençlerimizin yoğun sevgi gösterileri altında selamlama konuşması yapan Kemal Başkan,  konuşmasında “Bayrampaşa’mızda çok sayıda Sinoplu vatandaşlarımız yaşamaktadır.  Sinoplu vatandaşlarımızın desteği hep yanımızda olmuştur,  teşekkür ediyorum.  Bizler her zaman Sinoplu gençlerimizin yanındayız. Onlar da bizim yanımızdalar.  Kongreniz hayırlara vesile olsun” diyerek yeniden seçilen Oğuz Yıldırım'ı tebrik ederek başarılar diledi. Daha sonra Milletvekili  Mehmet Ersoy ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren oradan tekrar Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezine geçerek Sempozyumun ikinci bölümüne de katılım sağlayan Başkan Kemal Oğuz Kıdıl'ın hizmet maratonu devam ediyor.

Haber ve Fotoğraflar: Yavuz Tuzcuoğlu