Başkan Özen: MHP Güvenilecek Tek Limandır

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen'in, Genel Seçimlere ilişkin olarak yaptığı değerlendirme şöyle oldu:

“Ülkemizde 7 Haziran’da bir seçim gerçekleşti. Ve koalisyon çıktı. MHP ülkede yaşanan sorumsuzluk ve olumsuzluklar karşısında direk durarak koalisyonda olabileceğini ifade etti. Fakat AKP koalisyona yanaşmadığı gibi, haksız olarak MHP’ye yönelik suçlamalarda bulundular. Ve AKP kanadının isteği ile ülke koalisyona değil, binlerce lira harcanarak tekrar seçime götürüldü.

1 Kasım seçimleri ile ilgili olarak seçim çalışmaları boyunca milliyetçi kesilen AKP’liler, hükümet kuramamanın suçunu da MHP’ye yıkmaya çalıştılar. Bu algıyı oturtmaya uğraştılar. AKP seçim çalışmaları boyunca milletimizi çeşitli söylemlerle korkuttu. Beyaz Toroslarla, terörle, ekonomik krizlerle milletimiz tehdit altında bırakıldı.

Yapılan seçimlerde ise milletimiz bir karar verdi ve AKP’yi tek başına iktidara getirdi. Milletimizin vermiş olduğu karara sonuna kadar saygılıyız. MHP’ye verilen milyonlarca oy ve 40 milletvekili içinde halkımıza teşekkür ederiz. MHP her zaman her yerde ilkelerini kormuş, doğru bildiğini söylemeye devam etmiş. Oy kaybetse bile ilkelerinden, ülke için duyduğu endişeleri dile getirmekten asla geri durmamıştır.

Bugün MHP’nin aldığı 40 vekillik, 400 vekilliğe bedeldir. Partimiz ülke ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda siyaset yapmaya devam edecektir. MHP’nin haklı olduğunu süreç er veya geç ortaya çıkartacaktır. Ülkemizin diğer güzel insanları da bunu bir gün daha iyi anlayacaktır. MHP bu ülkede, ülke ve millet menfaatlerini ön planda tutan tek güvenilecek limandır.

1 Kasım seçimlerinde MHP’ye gönül veren veya oy veren milyonlarca vatandaşımıza, ilçe teşkilatımıza, ilçe yöneticilerimize, kadın kollarımıza, ülkü ocaklarımıza ayrıca teşekkür ederim.”