Başkan Usta, 8 Mart’ta belediyedeki kadın personelle biraraya geldi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce düzenlenen farklı ve güzel bir etkinlikle kutlandı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu özel günde belediye bünyesinde çalışan tüm kadın personelle kahvaltılı bir toplantıda biraraya geldi.

Toplantıda konuşan Başkan Usta, “kadınlarımız toplumun en temel taşıdır. Biz dil öğrenirken bile anadilimizi öğreniriz.  En çok anavatanımızda mutlu ve huzurlu oluruz. Buna rağmen en çok kadınlar şiddete, ayrıma maruz kalıyor. Bunun önüne geçmek bizlerin elinde” ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde bulunan 22 müdürlükten yedisinde görev yapan bayan müdürlere başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Usta, “Belediyemizde bu kadar çok sayıda bayan müdür olması bizim kadınlara bakış açımızı yansıtmaktadır. Kadınlarımız kendilerine fırsat verildiğinde ne kadar başarılı olduklarını gösteriyor. Biz belediye olarak kültürel, sosyal ve sağlık gibi pek çok alanda kadınlara yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yakında hizmete girecek Kadın Kültür ve Sanat Merkezimizi de sizlerin sahiplenmesiyle güzel işler yapacağız. Ben son olarak burada terör olaylarında şehit olan kardeşlerimize başsağlığı, onların anneleri, kardeşleri ve eşleri olan hanım kardeşlerimize de başsağlığı diliyorum” dedi.