Başkan Usta, Alışveriş Festivali'nde Hediye Aldı

Başkan Usta, Haşhaşlar Kuyumculuk'ta Murat Haşhaş tarafından karşılandı...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin öncülüğü ve ilçenin en önemli alışveriş caddesi olan Bağlarbaşı Caddesi esnafının desteğiyle gerçekleştirilen ‘Bağlarbaşı Alışveriş Festivali’nin açılış töreni gerçekleşti. 

18 Eylül günü başlayan Festivalin Kurban Bayramı’nın arife günü olan 23 Eylül 2015 Çarşamba günü son bulacağı belirtildi.  Festival boyunca kuyumcularda saat 22:00'a kadar açık kalacak. Diğer esnaflarında saat 12:00'a kadar işyerlerini açık tutması bekleniyor...

Festival dolayısı ile esnafıda ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bağlarbaşı'nda bulunan Haşhaşlar Kuyumculuk'tan çocuklarına doğum günü hediyesi aldı...

Gaziosmanpaşalı iş adamlarından Engin Ongül'de Festival günlerinde Haşhaşlar Kuyumculuk'tan eşine hediye alan isimlerden oldu.

Haşhaşlar Kuyumculuk'ta Festival Kampanyası Başladı...

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda bulunan Haşhaşlar Kuyumculuk, Alışveriş Festivali süresince 1.000 TL'lik Altınbaş ürünü alan müşterilerine özel olarak hazırlanmış 'Pırlanta Taşlı Kolye' hediye ediyor. Bu hediye sadece Haşhaşlar Altınbaş'da festivale özel olarak uygulanıyor.

Haşhaşlarda hediyelik olarak bugünlerde, GİZ Koleksiyon: Allah'ın 99 isminden esinlenerek anahtar benzeri kolye ile TESİR: üzerinde nazar ve kötülüklerden koruyan Nas ve Felak surelerinin bulunduğu  kolye dikkat çeken ürünler olarak bulunuyor.