Başkan Usta, Başarılı Sporcuları Kabul Etti

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 2017 yılında başarı elde eden sporcuları Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından kabul edildi.

Sporcularla sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Usta, başarılarından dolayı kendilerini kutladı. Sporcuların elde ettikleri başarılarla hem kendisini hem de tüm Gaziosmanpaşa halkını gururlandırdığını belirten Başkan Usta, genç sporculara başarılarının devamını diledi. Başkan Usta, tüm sporcuları birer bisikletle ödüllendirdi.

Başkan Usta’yı ziyaret eden sporcular arasında karate branşında Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Ferdi Kata kategorisinde 3. olan Emine Korkutmuş,  Ümit-Genç 21 Yaş altı Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Ferdi Kata Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu alarak Bulgaristan’daki Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Beyzanur Ay ile Karate İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Büyükler Ferdi Kumite 84 kg. kategorisinde 2. olan Abdullah Ataş; taekwondo branşında Turkish Open Uluslararası Turnuvası’nda Yıldızlar Kategorisi 65 kg. 2. olan Ahmet Can Timagur ile Almanya’da yapılan Germany Open Uluslararası Turnuva’da 87 kg.’da 2. olan Serdar Yüksel; badminton branşında da Badminton Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda Çift Erkekler kategorisinde 3. olan Enis Sesalan ile Ramazan Tekdemir, Bedensel Engelliler Badminton (Parabadminton) Şampiyonası’nda SL3 (ayakta- yarım kort) kategorisinde Türkiye 3.’sü olarak  Milli Takım’da ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Faruk Keskin yer aldı.