Başkan Usta: Gaziosmanpaşa halkımıza teşekkür ediyorum.

Gaziosmanpaşalılar, referandumdan 'evet' çıkmasını Gaziosmanpaşa Meydanı'nda coşkulu bir şekilde kutladı.

Türkiye'de yaklaşık 25 milyon evet oyunun kullanıldığı referandumu büyük bir coşkuyla kutlayan Gaziosmanpaşalıları Başkan Usta yalnız bırakmadı. Başkan Usta meydan da bir konuşma yaptı.

Sözlerine teşekkür ederek başlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ''Bu güzel günümüz, bu güzel zaferimiz hayırlı olsun. Öncelikle ben Gaziosmanpaşa halkımıza teşekkür ediyorum. Elinize, yüreğinize, kalbinize, gönlünüze sağlık. Sonrasında bu ülkenin geleceğini belirlemek adına yeni bir sistemi Türkiye'ye getirmek için canını dişine takarak, bu ülkenin geleceğini düşünerek yeni bir sistemi bizlerin oyuna, kanaatine sunan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Başbakanımıza teşekkür ediyorum.'' dedi. 

''BU SİSTEMİN GERÇEK SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ''

Referandumdan evet çıkmasının önemine değinen Usta, ''Bugün biz gençlere, çocuklara çok güzel bir şeyi emanet ediyoruz. Bakın gençler, bugüne kadar biz bu ülkenin tüm sorunlarını aşabildiğimiz kadarını mevcut sistemle aştık ve bugün halkımızın büyük bir teveccühüyle tarih yazıldı. İnşallah bu tarihi, gelecekte tüm dünyaya geliştirecek olan sizlersiniz. Biz öyle küçük sistemlerle uğraşmıyoruz artık. Türkiye artık kendisini aşan balkanlar coğrafyasına ve dünyaya gelişen bir sistemi konuşacak. İşte o sistemin gerçek sahipleri sizler olacaksınız'' diye konuştu.

TARİH YAZMAYA HEP BİRLİKTE VAR MIYIZ?

Türkiye'nin tarihte önemli zaferleri olduğunu hatırlatan Başkan Usta, ''15 Temmuz'da gösterdiğimiz iradeyi göstererek tüm dünyaya şu dalgalanan al bayrağı bir kez daha dalgalandırdınız. Tarihte şöyle geriye dönüp bir bakalım. 18 Mart'ı unutan var mı? Çanakkale Zaferi, 15 Temmuz: Milletin Zaferi, 16 Nisan: Demokrasi Zaferi. İşte tarih yazdınız.Tarih yazmaya hep birlikte var mıyız? Biz sizlerin bu güzel yüreği ve sevgisi olduğu müddetçe hem Gaziosmanpaşamızda hem de Türkiye'de çok tarihler yazmaya devam edeceğiz. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun.'' diyerek sözlerini tamamladı.