Başkan Usta'ya Yeni Mahalle İlkokulu'ndan 24 Kasım'da Teşekkür

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle İlkokulu bahçesi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın talimatı ve ekiplerinin hummalı çalışması ile yeni bir kimlik kazandı.

Eğitim ve okullara büyük önem veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın ilçedeki değişim ve gelişim startlarından biri olan okullardaki değişim ve gelişim adeta Yeni Mahalle İlkokulu'nda hayat buldu.

Gaziosmanpaşa Belediye ekipleri Yeni Mahalle İlkokulu bahçesinde günlerce çalışma yaptı. Okul bahçesinin tamamı yeniden asfaltlandı. Bahçeye çocukların sosyal gelişimi açısından önemli olan eğitsel çizgiler çizildi. Çocuk oyun grupları ve zeminleri yeniden düzenlendi. Sportif amaçlı basketbol potaları takıldı. Voleybol sahası hazır hale getirldi. Okulun korkuluk demirleri elden geçirildi. Bahçe yeniden ağaçlandırıldı.

Bu düzenlemeden sonra Yeni Mahalle İlkokulu bahçesi ve duvarları adeta yeniden konuşmaya başladı. Değişim ve gelişimin öncüsü Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, okulun değişiminde de ekibi ile birlikte 'Usta' işi bir iş çıkartı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nün kutlandığı bugünlerde eğitimciler Başkan Usta'yı kutladı.

Yeni Mahalle İlkokul Müdürü Köksal Taşçı, okul idarecileri, öğretmenler 24 Kasım'da hep öğretmenler günü kutlandığını, bu kez kendilerinin okula yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Hasan Tahsin Usta ve ekiplerini kutladıklarını ifade ederek, teşekkür ettiler. 

Okul Müdürü Köksal Taşçı, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın eğitime, okullara ve öğrencilere ayrı bir hizmet içersinde olmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek; Gaziosmanpaşa'nın böyle bir belediye başkanına sahip olmasının önemli olduğuna da vurgu yaptı.  Müdür Taşçı, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı ve şube müdürlerinin çeşitli şekillerle okullara yapmış oldukları katkıların büyük olduğunu söyleyerek, emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.