Bayramda Havalar Nasıl Olacak...

Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Ergün Güler, Marmara Bölgesi'nin Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisinde kalacağını belirterek, bayram boyunca bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın görülebileceğini kaydetti.

Güler İstanbul'da bayramın ikinci gününde havanın parçalı bulutlu olacağını, sıcaklığın en düşük 21, en yüksek 28 derece olabileceğini söyledi. Bayramın üçüncü günü olan 26 Eylül'de ise en düşük sıcaklığın 20, en yüksek sıcaklığın ise 27 derece olacağını aktaran Güler, dördüncü günde de sıcaklığın gün içerisinde 20-27 derece arasında seyredeceğini söyledi.

23 Eylül Çarşamba günü doğu ve güneydoğusu açık, orta ve kuzey bölgeler az bulut ve parçalı bulutlu, Marmara, Ege ve Akdeniz’in batı bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

24 Eylül Perşembe günü Marmara ve Ege bölgelerinde yağış var. 

25 Eylül Cuma günü  Marmara ve Karadeniz bölgelerinde sağanak yağışlar görülecek. Akdeniz ve Güneydoğu’daki hava açık. Ege, İç Anadolu ve Doğu illerinde parçalı bulutlu olacak.

26 Eylül Cumartesi günü  Marmara ve Doğu Karadeniz bölgelerinde yağmur görülecek. Akdeniz ve Güneydoğu bölgelerinde sıcak var.  Doğu, Ege ve İç bölgelerdeki az bulutlu olacak. 

27 Eylül Pazar günü Kuzeydoğu kesimlerinde biraz yağış var. Diğer bölgeler açık.