Bayrampaşa Koleji'ni ziyaret ettiler.

Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve AK Parti İlçe Başkanı Ersin Saçlı Bayrampaşa Koleji'ni ziyaret ederek okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler.

 

Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özçelik,misafirleri kapıda karşılayarak okulu gezdirdi. Daha sonra çay sohbetinde konuşan Özçelik, Başkan Atila Aydıner'in eğitime büyü önem verdiğini, okulun kuruluşu esnasında da işlerinin hızlı ve kolaylaşması için destek verdiğini belirterek bir kez daha teşekkürlerini iletti. Özçelik ayrıca Başkan Atila Aydıner, Kaymakam Soner Şenel ve İlçe Başkanı Ersin Saçlı'nın okula yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Başkan Aydıner, Kaymakam Şenel ve İlçe Başkanı Saçlı, daha sonra  öğretmen öğrencilerle bir araya gelerek sohbette bulundu. Başkan Aydıner bir ara öğrencilerle birlikte bilardo oynadı. Okulu gezen heyet, temiz ve hijyenik ortamda kaliteli bir eğitim sağlayan Bayrampaşa Koleji'ni tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.