Beklenen mütevazi isim Hüseyin Yaşar Demir

Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren 500 Evler Sevgi Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaşar Demir, AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Yaşar Demir başvuru evraklarını ilçe başkanı Serkan Acar’a teslim etti.


Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, başvuru sırasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Yaşar Demir’e başarılar diledi.  

 

Hüseyin Yaşar Demir ise aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:


Cumhurbaşkanımızın sözleri aday adayı olmamı gerektirdi.

Cumhurbaşkanımız Ak Partili yeni siyasetçiler için halktan mütevazi ve bölgesinde sevilen, sözleri ve yaptıklarıyla güven veren isimleri işaret etti.  Bu işaretten sonra bende ekibimle geniş tabanlı istişare ve istihare sonucu arkamdaki dua ordusunun desteği ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim. Aday adaylığı başvurumu Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Sayın Serkan Acar beyefendiye sundum.


Sosyal yapının bozulmaması için çalışıyorum.  

2007 yılından itibaren ilçemizde sosyal yapının ve insan kalitemizin bozulmaması adına faaliyet gösteren, dinine ve vatanına bağlı, şuurlu bir nesil için çabalayan 500 EVLER SEVGİ DERNEĞİ’nde  halen başkan yardımcılığı görevimi sürdürmekteyim.


Aslen Kastamonulu olup, 1974 İstanbul doğumluyum. 44 yıldır Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde ikamet etmekteyim.  1990 – 1998 yılları arası muhasebecilik yaptım. 1998 – 2018 yılları arası ve halen ticaretle uğraşıyorum.


Siyasetçi itikatlı olup, vicdanına danışabilmeli.

Benim düşünceme göre siyasetçi lüks ve israftan uzak duran, kendisinden maddi ve manevi anlamda emin olunan, bu sayede vatandaşın gönlünde üst makamlarda yer bulan, itikatı düzgün, ehli sünnet anlayışında olmalı. Bir imza atacağı zaman önce bu vatandaşlarım için attığım imzadan Allah c.c. ve Resulü razı olur mu diyerek kendi ahiretini de hesaba katıp vicdanına onaylatabilmelidir.


Rabbim hakkımızda ahiretimiz ve dünyamız için hayırlısını nasip etsin.