Belediye Başkanları Reina'nın önüne karanfil bıraktılar.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve diğer belediye başkanları teröre tepki göstermek amacıyla Reina'nın önüne karanfil bıraktılar.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yaşanan terör saldırısı sonrasında yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:
“İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu menfur saldırıyı düzenleyen insanlık düşmanlarının en kısa zamanda yakalanarak Türk adaleti önünde hesap vereceklerine inancımız tamdır. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan ve hastanelerde tedavi altına alınan insanlarımıza acil şifalar diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur. Huzur ve güvenliğimizi hedef almış bu alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri ve terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyorum. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir. Aziz milletimizin başı sağolsun.”