Belediyeler ve Hastaneler Yürüyor...

Sultangazi Kent Orman'da Yürüyecek...

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” uygulamaları kapsamında, 2014 yılı “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” ilan edildi. 

Sultangazi Belediyesi ile Sultangazi Toplum Sağlığı Merkezi’nin ortaklaşa hazırladığı etkinlik kapsamında Mimar Sinan Kent Ormanı'nda “Belediyemiz ile Yürüyoruz” etkinliği düzenleniyor.

PROGRAM
TARİH: 27 Nisan 2014 Pazar
Saat: 11.00
Yer: Mimar Sinan Kent Ormanı / SULTANGAZİ

Eyüplüler Haliç'te Yürüyecek...

Eyüp Kaymakamlığı Toplum Sağlık Merkezi ve Eyüp Belediye Başkanlığı´nın işbirliğiyle düzenlenecek "Belediyelerimiz ile Yürüyoruz" etkinliğine, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye personeli, ilçedeki aile hekimleri ve Eyüplüler katılacak. 

27 Nisan Pazar sabahı 10:00´da Eyüp Belediyesi önünde başlayacak yürüyüş, Eyüp Devlet Hastanesi önünde sona erecek.

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Her Yıl Yürüyor.

‘Gaziosmanpaşa Hastanesinin Kulüp Kalbim üyeleri için düzenlediği etkinliğe, bir yenisi daha ekleniyor. ’

Gaziosmanpaşa Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölümü önderliğinde geleneksel olarak her yıl yapılan “Sağlıklı Kalpler” yürüyüşü bu yıl Bayrampaşa, Parkada’da yeniden gerçekleşiyor.

Anjiyo ve by-pass olmuş “Kulüp Kalbim” üyeleri ve onlara destek vermek isteyen gönüllülerin katıldığı etkinlikte, Gaziosmanpaşa Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nuri Kurtoğlu, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Denyan Mansuroğlu, kalbimizi nasıl koruyabileceğimiz hakkında da bilgiler verecekler.

PROGRAM
Yer: Bayrampaşa Şehir Parkı, Parkada, Mihver Restaurant (Eski Ziya Şark Sofrası)
Tarih: 27 Nisan Pazar, 2014
Saat: 08.30-11.00
İkram: Kahvaltı