BEŞYÜZEVLERSPOR KULÜBÜ BAŞKANI KORAL: HER ŞEYİ İLE LİGE HAZIRIZ

Zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Başkan Koral, ekip olarak her şeylerinin hazır olduğunu söyledi.

 

Yeşil Beyazlı kulübün başkanı Mustafa Koral “Bölgesel Amatör Lig için beklenen gün geldi. BAL müsabakalarının başlama düdüğü 17 Nisan'da çalıyor. Tüm takımlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla, dostlukla geçecek başarılı bir lig diliyorum. Biz lige hazırız” dedi. Pandemi sürecini değerlendiren Koral; Pandemi öncesi sporcularımıza kendileri bireysel olarak çalışmalarına ilişkin programlar verdik. Sporcularımızla sürekli irtibat halinde olduk. futbolcularımız kendilerince,kendi imkanları ile çalışmalarını yaptılar.Liglerin açıklanmasıyla birlikte sezon öncesi takımımızı kamp aldık kendi tesislerimizde çalışmalara başladık.17 Nisan'da başlayacak Maçlara kadar bol bol hazırlık maçları ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiçbir eksiğimiz yok sadece ligin başlamasını bekliyoruz. Her şeyi ile lige hazırız. Tüm taraftarımızdan tüm futbol severlerden kulübümüzü seven insanlardan bu işe destek olmasını bekliyoruz.“dedi.

 

 

Mustafa Koral, açıklamasının sonunda Nisan’da başlayacak ligin ise 3 buçuk ay sonra tamamlanacağını belirterek “Lig Temmuz ortasında bitmiş olacak ki yeni sezon hazırlıkları içinde zaman olsun. Çünkü önümüzdeki sezon Eylül ayının ortalarına kalmadan ligler başlayacak. Profesyonel de Bölgesel de. Tabi profesyonele çıkanlar Ağustos ayı itibari ile başlıyor. Bir aylık bir süre bırakmışlar” dedi.

 

 

1.Bölge 4. Grupta mücadele edecek olan Yeşil Beyazlılar Grubunda ALİBEYKÖYSPOR, İST SİNOP, YENİKÖYSPOR, BAĞCILARSPOR, BULVARSPOR takımları yer alıyor.

Haber: Erol Eftekin