Beşyüzevlerspor Sezona Kurban ve Dua ile Başladı...

Beşyüzevlerspor, sezonun ilk iç saha maçında Torbalıspor ile karşılaşacak.

 

Gaziosmanpaşa'nın BAL'daki güçlü temsilcisi Beşyüzevlerspor, ligin ilk maçında Çayırovaspor'u deplasmanda 5-0 yenerek grupta liderliğe oturdu.

 

Ligin ikincin maçında kendi sahasında Torbalıspor ile karşılaşacak olan Beşyüzevlerspor, son hazırlığını bugün kendi tesislerinde yaptı. Hazırlık öncesi kulüp tesislerinde Başkan Mustafa Koral, kulüp yöneticileri, hocalar ve futbolcuların katılımı ile yeni sezonun hayırlı, uğurlu olması için kurban kesildi, dualar edildi.

 

Beşyüzevlerspor sezonun ilk iç saha maçında 29 Eylül Pazar günü saat 15:00 te Bayrampaşa İBB Stadı'nda İzmir temsilcisi Torbalıspor ile karşılaşacak.

 

Kulüp Başkan Mustafa Koral tüm sporseverleri maça davet ederek "Sezonun ilk maçında deplasmanda kazanmaktan dolayı mutluyuz. Hedefimiz şampiyonluk. Bu sezona iyi bir galibiyet alarak başladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Pazar günü Torbalıspor ile sahamızda karşılaşıyoruz. Bu maçada mutlak galibiyet için çıkıyoruz. Torbalıspor ile yapacağımız karşılaşmayı izlemek üzere tüm spor severleri maçımıza davet ediyorum." Şeklinde konuştu.