Beşyüzevlerspor Yıldırımbosna’dan Tek Golle 3 Puan Aldı.

Haftaya namağlup liderlik koltuğunda giren Gaziosmanpaşa temsilcisi Beşyüzevlerspor ile, küme düşme potasında olan Bayrampaşa temsilcisi Yıldırımbosnaspor mücadelesi Bayrampaşa Belediye stadında oynandı.


Mücadelenin İlk yarısında her iki takım adına atak bir futbol sergiledi İlk yarının en önemli pozisyonunda Yıldırımbosnasporlu Hasan’ın sert şutu üst direkte patladı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

 

Maçın 2. yarısında etkili olan taraf Beşyüzevlerspor oldu.

Yeşil beyazlıların iki topu direkten döndü. Karşılaşmanın 70. dakikasında sol taraftan gelişen Beşyüzevlerspor atağında ceza alanına gönderilen topa Cüneyt’e dokunmak kaldı. 1-0 .

Genç ve tecrübesiz oyunculardan oluşan Yıldırımbosnaspor son düdüğe kadar iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen, tecrübeli oyunculardan oluşan Beşyüzevlerspor karşısında bir türlü beraberliği getirecek golü bulamadı. Ligin  ilk yarıda 3-1 yenildiği rakibine kendi seyircisi önünde 1-0 yenilmekten kurtulamadı.


Bu sonuçla 10 puanda kalan ve sondan 3. sırada yer alan Yıldırımbosnaspor, haftaya Ortaköy deplasmanına  giderken;  puanını 27 yapan Beşyüzevlerspor kendi evinde Arnavutköy’ü konuk edecek.

 

Haber: Erol Eftekin - Fotoğraf: Nazmi Alkış