Beşyüzevlerspor Büyükçekmece’yi 3-1'le Geçti

STAT: GAZİOSMANPAŞA
HAKEMLER:  SAFA BOZDAĞ, HASAN HÜSEYİN SİVRİ, RAMAZAN UFUK AVDAŞ

BEŞYÜZEVLER: ARMAĞAN, OZAN, SİNAN, İDRİS, MURAT USLU, COŞKUN, MURAT ÇAKAL, SALİM, YAHYA, CÜNEYT, AYGÜN

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR: YUNUS EMRE, YİĞİT, EMİRHAN, İLHAMİ, MUHSİN, ABDURRAHMAN ENVER, REHA, SERHAT, ARINÇ, MURAT

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta Beşyüzevlerspor Büyükçekmece  Belediyespor'u 3-1 yendi. Yeşil-Beyazlılar böylece grupta ikinciliğe yükselip şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı.

Karşılaşmada Direkten dönen toplar, kırmız kart , topun çizgiyi geçip geçmediği tartışmaları ve bol pozisyonlu zevkli, heyecanlı ve seyir zevki yüksek olan bir müsabaka oldu.Her iki takım açısından önem arz eden müsabakayı ev sahibi takım kazanarak liderlik iddiasını devam ettirdi. Yazdan kalma bir havada oynanan müsabakaya ev sahibi Beşyüzevler hızlı başladı.

6. dakikada ise Beşyüzevler'in golü geldi. Cüneyt ile sağdan geliştirdiği atakta, Cüneyt’in yaptığı ortaya Murat Çakal kafa ile vurarak topu ağlarla buluşturdu (1-0).  

37. dakikada ise Büyükçekmece'nin golü geldi. Sağdan yapılan ortaya Reha yükselerek kafa ile vurarak topu ağlarla buluşturarak takımını beraberliğe taşıyan golü attı.(1-1). İlk yarı bu skorla bitti.

51. Dakikada ise Beşyüzevler'den Sinan’ın yaptığı ortaya Aygün'ün vurduğu top üst direkten döndü.   

60. dakikada gelişen Beşyüzevler atağında Aygün’ ün yaptığı orta Büyükçekmeceli oyuncunun eline çarptı. Hakem Safa Bozdağ penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına ilk golün sahibi Murat Çakal geçti. Vuruşunda topu ve kaleci ayrı köşelere göndererek takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.

84. dakikada Büyükçekmece'den İlhami, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Bundan bir dakika sonra ise Beşyüzevler'in üçüncü golü geldi. Cüneyt’in sağdan yaptığı ortaya Hakan Koç dokundu ve maçın skorunu belirledi 3-1  

www.gophaber.com Özel Haber: Erol Eftekin