Beşyüzevlerspor'dan Vefa Mangalı

Beşyüzevler’den eski futbolculara mangallı vefa...

Beşyüzevlerspor Kulüp başkanı Mustafa Koral ve kulüp yöneticileri geçtiğimiz son dönemde kulüpte görev yapan eski futbolcularını mangal partisinde bir araya getirdi. Vefa mangalına kulübün eski hocası Adem Mandıralı, Güner Şen, eski kaptan Cem ve çok sayıda eski futbolcu katıldı. Eski futbolcular sahaya girerek biraz ter atıp, eski günleri yad ettiler.

Beşyüzevler Tesisleri'nde yakılan mangalda sucuklar kızartıldı. Zaman zaman alev alan mangalda pişen sucuklar ekmek arası yapılarak, ikramda bulunuldu. Sucuk ekmeğin bahane olduğu buluşmada, futbolcular, hocalar ve yöneticiler hasret giderdi, eski günleri yad ettiler. Kulüp Başkanı Mustafa Koral, pişen sucukları futbolcuların ekmeklerinin arasına bizzat kendisi koydu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Beşyüzevlerspor Kulüp başkanı Mustafa Koral, "Mangal bahanesi ile eski futbolcularımıza vefa gösterip bir araya gelmek istedik. Bu kulübe emek verdiler, şampiyonluklar yaşattılar. Sizlerle tekrar bu çatı altında bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Bu etkinliğe son yıllarda bizlerle olan arkadaşları davet ettik. Bu sene ilk kez böyle bir etkinlik organize ettik. Bunu önümüzdeki yıllarda  daha eski futbolcularımızı da davet ederek geleneksel hale getirmek istiyoruz." Şeklinde konuştu.

Kulüpte uzun süre hocalık yapan Adem Mandıralı ise "Beşyüzevlerspor kulübünde 10 yıl görev yaptım. Az önce sahada sizlerle birlikte dolaşırken eski günlerim aklıma geldi. Kenarda sizlerle çıktığımız maçları hatırladım. Güzel günlerdi. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim." Şeklinde konuştu.