Bilal Ay'a destek artıyor

Saadet Partisi'nin 2009 Belediye Başkan Adayı Salih Yazıcı konuştu.

 

Saadet Partisi Gaziosmnapaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, 2014 yılında da aday oldu. Bir önceki seçimden bilinirliği olan Ay, sahada dolaşırken adı kendinden önde gidiyor. Bu seçimlerde sahada desteğin arttığı gözleniyor.

 

Saadet Partisi'nin 2009 seçimleri adayı Salih Yazıcı, seçimlere az bir zaman kala açıklamada bulundu. Yazıcı'nın açıklaması şöyle oldu:

"Oyumu günümüze kadar Tayyip Erdoğana verdim. Sadece 2009 Belediye seçimleri hariç. O zaman saadetin ısrarı üzerine Ak Partili olduğumu bildikleri halde Saadet'ten aday oldum. Gaziosmanpaşa ilçede yüzde on dört buçuk, Büyükşehirde Mehmet Bekaroğlu adayımız ise yüzde dört buçuk oy aldık. 

 

Ben hala iki parti de bizimdir diyorum. Ben insanları feda edemiyorum. Tayyip Erdoğan'a büyük değer veriyorum. Ama Ahmet Davutoğlu'nu, Abdullah Gül'ü,Temel Karamollaoğlu'nu, Mehmet Bekaroğlu'nu, Abdüllatif Şener'i de değerli buluyorum. Bu insanların tekrar bir arada siyaset yapmasını çok arzu ediyorum. Ötekileştirmeyi doğru bulmuyorum. Parti KARDEŞLİĞİNE değil islam KARDEŞLİĞİNE inanıyorum.

 

Evet geçen seçimde Saadet'in CHP ile ittifak etmesi yanlıştı. Bana göre gafletti cinayetti. Ancak Ak Parti'nin de bir çok yanlışı var. Birbirimizi yanlışlarımızla seveceğiz. Ak Parti'yi CHP'ye on defa tercih ettiğim gibi, Saadet Partisi'ni de MHP'ye tercih ederim.

 

Sonuç bu seçimde oyumu Büyükşehirde Allah nasip ederse Ak Parti Binali Yıldırım'a vereceğim.

Gaziosmanpaşada ise CHP'nin kazanma ihtimali olmadığı için oyumu Bilal Aya vereceğim. Geçen seçimde Hasan Tahsin Ustaya vermiştim. Bu sefer de 2009 seçimlerinde beraber çalıştığımız Saadet Partisi Bilal Ay beyi destekleme sözü verdim. Allah en hayırlısını nasip eylesin. 

Ha Cumhurbaşkanımıza desteğimiz ve duamız devam ediyor onu da özellikle belirtmek isterim."