Bilal Ay ''AŞK'' İle Yürüyor

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Ay, sabahın erken saatlerinde başladığı çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürüyor.

 

Mahalle mahalle Gaziosmanpaşa’yı dolaşan ve Gaziosmanpaşalılar ile buluşan Bilal Ay, Gaziosmanpaşa’yı “AŞK” ile yöneteceklerini ifade ederek, “Ben Gaziosmanpaşa'da doğan, büyüyen, okuyan, çalışan, genç olan, futbolcu olan, taraftar olan, Gaziosmanpaşalılarla arkadaş olan biriyim. Gaziosmanopaşa'mıza duyduğum aşk, milletimizin bitmeyen sevgisi ve teveccühü ile, hep birlikte Gaziosmanpaşa için yola çıktık. Aday oldum, peşimden gelin demiyorum. Gelin, elele verelim, ilçemizi birlikte yönetelim diyorum. İlçemizi AŞK ile yönetelim diyorum. Nedir AŞK? AŞK’ın A’sı Azim ve Adalet, Ş’si Şeffaflık ve Şefkat, K’si ise Kalite ve Kararlılık demek! AŞK, mutsuz olan Gaziosmanpaşlıların yüzünü güldürecek ilkeler demek. Mutlu Gaziosmanpaşa demek! Hizmet alan Gaziosmanpaşa demek! İradesi yok sayılmayan Gaziosmanpaşalı demek!” şeklinde konuştu.

 

“Gaziosmanpaşa’nın milli takımı” olarak nitelendirdiği kadrosunu kısa sürede açıklayacağını da belirten Ay, “Ben Milli Görüşçüyüm, Saadet Partiliyim. Ancak Gaziosmanpaşa’yı her görüşten ve kesimden dürüst, liyakatli, çalışkan insanlarımızın oluşturduğu bir kadro ile yöneteceğiz. İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.