Bilal Ay: Biz Farkla Kazanacağız

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gaziosmanpaşa’nın her mahallesini adım adım dolaşan Ay, burada Gaziosmanpaşalılarla buluşuyor.

 

Halkın kendisine olan ilgisinden memnun olduğu gözlenen Bilal Ay, “Biliyorsunuz bizim çalışmalarımız iki kanatlı. Gerek bizim yapmış olduğumuz çalışmalarda gerekse Bilal Ay Gönüllülerinin yapmış olduğu çalışmalar son derece başarılı bir şekilde devam ediyor. Halkımızın teveccühü tam anlamıyla muhteşem. Gaziosmanpaşalıların ilgi ve sevgisine layık olmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.



Seçim sonuçlarına dair değerlendirmelerde de bulunan Ay, “Gerek kampanya öncesi, gerek kampanya sonrası yapılan araştırmalardan, bizlere gelen mesajlardan, her gün gönüllülerimize katılan arkadaşlarımızdan, sokaklarda gördüklerimizden neresinden değerlendirirsek değerlendirelim bu seçimleri kazanacağımız görülüyor. Hatta sadece kazanacağımız değil seçimleri açık farkla kazanacağımız görülüyor. Herkes emin olsun, biz kazananınca Gaziosmanpaşa’yı hep birlikte yöneteceğiz. Parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız. Biz kazanınca kimse kaybetmeyecek” şeklinde konuştu.