Bilal Ay ''Gaziosmanpaşa Milli Takımı''yla Geliyor

Seçimden önce de Gaziosmanpaşalılarla iç içe olan Ay, sokak sokak Gaziosmanpaşa’yı geziyor. Esnafları, Pazar yerlerini, kahvehaneleri gezen, sokaklarda Gaziosmanpaşalılarla sohbet eden Ay’a ilçe sakinleri de ilgi gösteriyor.

 

AY: GAZİOSMANPAŞA’NIN MİLLİ TAKIMINI KURACAĞIZ

Çalışmalar esnasında vatandaşlarla sohbet eden Bilal Ay, Gaziosmanpaşa’nın milli takımını kuracaklarını belirterek, “Ben Saadet Partisi’nin adayıyım. Milli Görüşçüyüm. Ancak kadromuz Gaziosmanpaşa’nın milli takımı olarak nitelendirdiğim bir kadro olacak. Kadromuzda diğer siyasi partilerde de üst düzey görev yapmış, ilçemizde sevilen sayılan, partilerinin tabanlarında ciddi karşılığı olan temiz, dürüst, çalışkan, liyakatli arkadaşlarımız olacak. Gaziosmanpaşa sevdasında birleşmiş insanlar olacak” şeklinde konuştu.

 

NEDEN GAZİOSMANPAŞA VE KÜÇÜKKÖY SÜPER LİG’DE OLMASIN?

Gaziosmanpaşa’nın milli takımının başka bir anlamı daha olduğunu ifade eden Ay, “Biz ilçemizin insanlarının sanat gibi spor gibi kültür gibi bilim gibi pek çok alanda ön plana çıkacağı bir ortam oluşturmak istiyoruz. Her alanda Gaziosmanpaşalının öne çıktığı, adından söz ettirdiği bir ortamı oluşturmaya çaba sarf edeceğiz. Neden Gaziosmanpaşaspor, Küçükköyspor kısa sürede süper lige çıkmasın? Neden yeni bir Itri Gaziosmanpaşalı olmasın? Bunun için çaba göstereceğiz” diye konuştu.