Bilal Ay Gönüllüleri Gaziosmanpaşa'da Buluştu.

aziosmanpaşa'da "Bilal Ay Gönüllüleri" rüzgarı esti. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen programa Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cevat Tavukçuoğlu ve yaklaşık 500 kişi katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Bilal Ay Gönülleri Koordinatörü ve Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Baş, "Gönüllüler Hareketi, Bilal Ay başkanımızın şahsında Gaziosmanpaşa’ya olan sevgimiz ve vefa borcumuzun birlikteliğidir. Bizler Gaziosmanpaşalı özlemle beklediği hizmetlerle buluşsun, yüzler gülsün diye bir araya geldik. Bizler gönüllerimizi Gaziosmanpaşayı İstanbul’un parlayan yıldızı yapmak için getirdik. Şimdi bu büyük yürüyüşümüzü daha da büyütmenin vakti. Aramıza yeni gönüllüler katmak Gaziosmanpaşa’nın AŞK ile yönetilmesini sağlamak için insanımızı ikna etme vakti! 1 Nisan sabahı 500 bin Gaziosmanpaşalı için yepyeni bir sürecin başlayacağına olan inancımla hepinizi Allah’a emanet ediyorum" şeklinde konuştu.

 

BİLAL AY: KARDEŞLİK İKLİMİ ÇARE OLACAK

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay da gönüllüere hitap etti. Gaziosmanpaşalı mutlu olsun diye bir araya geldiklerinin altını çizen Ay, "Bugün ilçemiz tüm kesimleriyle mutsuz. Ancak hiçbirimiz umutsuz değiliz. Çünkü çarenin ne olduğunu, çarenin adalet, azim, şeffaflık, şefkat, kalite ve kararlılık demek olan AŞK Belediyeciliği olduğunu biliyoruz. çarenin birlikte yönetim olduğunu biliyoruz. Çarenin ayrım yapmaksınızın 500 bin insanımızı kucaklamak ve kardeşlik iklimini tesis etmek olduğunu biliyoruz. Bugün yaklaşık 500 kişiyle birlikteyiz bu çok büyük bir birliktelik. Ancak yüreğinde Gaziosmanpaşa'yı taşıyan aziz kardeşlerimiz aramıza katılmaya devam ediyor. Hareketimiz bir çığ misali hızla büyüyor. Göreceksiniz pek yakında 5 bin kişiyle bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu.

 

Gaziosmanpaşa'yı ortak akılla yöneteceklerinin altını çizen Bilal Ay, "Nedir bu ortak akıl? Bu 500 bin Gaziosmanpaşalının iradesi demek. Bize oy versin ya da vermesin herkesi sevmek ve fikrine değer vermek demek. Gaziosmanpaşayı birlikte yönetmek demek. İşte bizler bugün burada, el ele verdik, kafa kafaya verdik, omuz omuza verdik nasıl hedefe kilitlenmiş bir şekilde yürüyorsak 1 Nisan sabahında da tek bir kişiyi ötekileştirmeden, ayırmadan, sevgiyle ve kardeşçe bir ilçe kurmak için 500 bin insanımızla birlikte hareket edeceğiz" diye konuştu.

 

BİLAL GÖNÜLLÜLERİ KİMDİR?

Her partiden Gaziosmanpaşalının daha güzel bir Gaziosmanpaşa ilkesinde birleştikleri "Bilal Ay Gönüllüleri", Bilal Ay için seçim çalışmaları gerçekleştiriyor. Her geçen gün büyüyen hareketin kısa süre içerisinde 5 bin kişilik dev bir ekip olacağı öngörülüyor.