Bilgi Evleri Tarihi ve Kültürel Gezilerine Devam Ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri, sağladığı kurslarla çocukların bilgi ve becerilerini geliştirmeleri, okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarını amaçlıyor. Kurslarla birlikte gençlere yönelik eğitim ve eğlence gezileri, yarışmalar, kitap okuma faaliyetleri ve söyleşiler de düzenleniyor.

 

Çocuklarımızın eğitim faaliyetlerinin yanı sıra kültür ve sanatla buluşma noktası da olan Bilgi Evlerimizde sosyal etkinlikler devam ediyor. Değerler eğitimi kapsamında düzenlenen etkinliklerle öğrenciler İstanbul’un tarihi ve kültürel mekânlarını görme ve tanıma imkânı buluyor. Bu kapsamda Türkiye'nin geçmişten bugüne uzanan kültür ve medeniyet birikimini yansıtan Miniatürk, İstanbul’un eşsiz güzelliklerinden biri olan Yerebatan Sarnıcı ve İstanbul'un Fethini tüm gerçekliğiyle aktaran Panorama 1453 Müzesi ziyaretleri düzenleyen Bilgi Evlerimiz, öğrencilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün katkılarıyla sürekliliği devam eden tarihi ve kültürel geziler, öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyor.