Bin Mutlu Çocuk, Bin Gülücük

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Aycan ÇELEBİ, proje ile ilgili yaptığı açıklmada şunları ifade etti:

 

"Projemizin içeriği okul çağına gelmiş 1.000 öğrencimize çanta ile birlikte içinde kuru boya, kurşun kalem, açacak, silgi çizgili ve kareli  defter, boyama kitabı ve hikaye kitabı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıp bir nebzede olsa İyi ailesi olarak onlara yardımcı olmak.

Kelimelerin gücü öyledir ki tek bir sözcükle, moral veren bir kelimeyle, ya da iyi niyetli bir davranışla bir hayat başlayabilir. Elimizdeki bu gücü ve çocuklarımızı daha bilinçli şekilde teşvik edersek ne kadar büyük bir etkimiz olabileceğini düşünün. Yaptıklarımız aslında çocuklarımızın geleceğe dair hayallerinin şekillenmesine yardımcı olur. Ve bazen hayalleri tıpkı bizim gibi olmaktır.  

1.000 Mutlu Çocuk, 1.000 Gülücük "Çocuklar, göremeyeceğimiz bir geleceğe gönderdiğimiz canlı mesajlardır."   Diyerek başlattığımız bu projede  Emeği Geçen Başta İlçe Başkanımız Harun Çapur, İlçe Teşkilât Başkanımız ve  Teşkilat  Mensupları,  Yönetim Kurulu  Üyelerimiz Ve Bağışlarını esirgemeyen İş Adamlarımıza sonsuz teşekkürler."