Binali Dağdeviren irtibat büroları ile ilgili açıklama yaptı

Gaziosmanpaşa'da belediye meclis üye aday sayısı 37.  Partiler  33  artı 4 kontenjan olarak liste yapıyor.   CHP ve İyi Parti seçimlere Millet İttifakı olarak ortak giriyorlar.

 

Meclis üye listesi CHP adına seçim kuruluna verildi. 37 kişilik meclis listesinde  8 isim İyi Partili olarak görülüyor, kalan 33 kişi CHP'li olarak biliniyor.

 

Seçim çalışmaları ise ortak yürütülüyor.  Seçim büroları açılıyor. Saha çalışmaları İyi Parti ve CHP'liler tarafından birlikte yürütülüyor.

 

CHP Gaziosmnapaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren, açılan seçim irtibat büroları ile ilgili bilgi verdi. Dağdeviren'in  İyi Parti ve CHP'li meclis üyelerinin nerede irtibat büroları açtıklarına dair açıklaması şöyle oldu:

 

"İrtibat bürosu açan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Karlıtepe irtibat bürosunu İyi Partili iki meclis üye adayı ortak açtı. Karadeniz Mahallesi’nde İyi Partili meclis üyeleri açtı.  Kazımkarabekir İyi Parti CHP ortak.

 

CHP Mevlana vardı. Şemsipaşa CHP, Barboros CHP, Hürriyet CHP, Karadeniz’de temsilcilik, Merkez Mahallesi Kordinosyan CHP, Sarıgöl Mahalesi’nde CHP, Pazariçi Mahallesi’nde CHP, Yıldıztabya Mahallesi CHP."