Binali Dağdeviren: İyi ki varsınız...

Binali Dağdeviren toplumun katmanlarına iniyor...

 

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Adayı Binali Dağdeviren, delegelere ve üyelere yönelik olarak Gopark'ta düzenlediği toplantıya yoğun katılım sağlandı. Kahvaltılı toplantıya, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Yılmaz Yıldırım, eski ilçe başkanları, eski belediye başkan adayları Halil İbrahim Türkyılmaz, Selahattin Meriç, Fuat Varol, ilçe başkan adayı Ali Gezer, Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldılar.

 

Binali Dağdeviren'in toplantısı toplumun çeşitli kesimlerinden katılımın olması, toplumun katmanlarına inme noktasında iyi bir örnek teşkil etti.  Dağdeviren, aday toplantısından bir adım farklı bir etkinliğe imza atması, yönetim anlayışının da sokağa, millete yönelik olacağı mesajını verdi.

 

Toplantıda kısa bir konuşma yapan CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Adayı Binali Dağdeviren, "Toplantımıza katıldığını için teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz. İyi ki varsınız. Örgütü örgüt yapan bu birlikteliklerdir. Hep beraber paylaşılan değerlerdir. Örgüt olma ben olmak değil, biz olmak demektir. Gaziosmanpaşa'da çıktığımız bu örgütlü yolda bizi yalnız bırakmadınızi iyi ki varsınız. İyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var. 2019 yılında hep birlikte özgürlük türkülerini söyleyeceğimiz günlerin temelini attığımız bugünlerde bir biirmize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. İyi ki varsınız." Dedi.