Binali Dağdeviren: Millet İçin Geliyoruz.

Binali Dağdeviren: CHP Örgütü Gece Gündüz Sokakta...

 

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren, ilçe örgütü olarak seçim çalışmalarını gece-gündüz sürdürdüklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Cumhuriyet Halk Partisi Gaziosmanpaşa ilçe örgütü olarak, kadın kolalrımızdan, gençlik kollarımıza, mahalle örgütümüze, ilçe yöneticilerimize üyelerimize ve gönüllü çalışanlarlarımız ile yüzlerce kişi ile sahadayız. Her gün sekiz mahallede stant çalışması sürerken, diğer sekiz mahallede gece çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalar mahallelerde dönüşümlü olarak sürüyor. Milletvekili adaylarımız ile esnaf ziyaretlerimiz sürüyor.

 

Yine mahalle stant çalışmalarımızda ve ilçe merkezimize gelerek üye olan yüzlerece Gaziosmanpaşalı hemşerimiz oldu. Bu durum partimize, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce'ye ve vekil adaylarımıza milletimizin güveninin tam olduğunu gösteriyor.

 

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce Türkiye'nin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorlar. Toplumsal barışı en iyi tesis edecek, gelir dağılılımdaki adaletsizliği giderecek tek parti, Cumhuriyet Halk Partisi'dir."