Bir gün ansızın Kızılay senin kapınada gelir.

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi her gün sahada...

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, sosyal yardımlar konusundaki çalışmalarına hız kesmeden  devam ediyor. Sosyal sorumluluk ve yardım çalışmalarına devam eden Kızılay ekibi dur durak bilmiyor.

 

Hergün sosyal sorumluluk ve yardım çalışmaları ile sahada olan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak yaptığı açıklamada; "Gaziosmnapaşa'da periyodik olarak yağ, kavurma ve kıyma dağıtımımız devam ediyor. Son olarak Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'nın selamlarını ileterek Karadeniz, Barabaros Hayrettin Paşa ve Yeni Mahalle'de dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev ihtiyaç sahiplerimize ulaşıyoruz. Onların mutluluklarına bizleride mutlu ediyor. Bu mutlulukları görünce daha bir şevkle çalışmaya devam ediyoruz.

 

Bu anlamada elbette Belediye Başkanımızın bizlere desteği çok büyük. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizlerden destek ve   katkılarını esirgemeyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya minnet ve şükranlarımızı sunuyorum." Dedi.