Bölgenin Altınbaş Yetkili Bayi

Bölgenin Altınbaş Yetkili Bayi Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi'nde…

 

Hediyelik, pırlanta ve özel ürünlerin marka ismi Altınbaş,  Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi numara 25’te hem Gaziosmanpaşa’ya hem çevre ilçelere hizmet ediyor.

 

Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Sultangazi, Arnavutköy ilçelerinde oturup Altınbaş ürünleri almak isteyenlerin ilk akla gelen mağazası Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı’nda Haşhaşlar Kuyumculuk tarafından işletilen Altınbaş Yetkili Bayi geliyor.

 

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi’nde bulunan Altınbaş Bayi, bölgenin yetkili cadde bayi olarak hediyelik veya size özel, isteğinize göre, kampanyalı ve yeni ürünlerin satışını yapmaya devam ediyor.

 

Altınbaş’ta yeni çıkan kampanyalı ve diğer ürünleri bizzat görerek alıyorsunuz.  Uygun kampanyalı fiyatların yanı sıra, kredi kartına 4 taksit uygulanıyor.  Ayrıca Altınbaş’ın özel anlaşması ile Fiba Banka kredisi ile 9 taksit yapabiliyorsunuz.

 

Güler yüzlü ve konusunda tecrübeli, size veya hediye etmek istediğiniz kişiye yakışanı önerebilecek deneyimli personeli ile Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi numara 25’te hizmet veren Altınbaş Bayisi’ne 0212 615 00 82 ve 0212 545 00 84 numaralı telefonlardan ulaşarak bilgi alabilirsiniz.