Bu Proje Kimin?

Her Bölgemize Bir Değer,  Her Bölgemize Değer...  Bu Projede Deniz Köken'in...

 

Ak Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken'den Proje Resitali...

 

Farklı sosyo ekonomik ve kültürel özellikleri ile öne çıkan Eyüpsultan için geliştirilen her proje, bölgesel dinamikler doğrultusunda  makro ve mikro çözümler sunuyor.

 

EYÜPSULTAN MERKEZ BÖLGESİ

(Eyüpsultan Merkez, Rami Yeni, Rami Cuma, Düğmeciler, Topçular, Nişancı, Silahtarağa ve Sakarya Mahallesi)

 

DEFTERDAR SPOR SALONU

Sunduğu olanaklar ve özgün mimari yapısı ile Eyüpsultan Merkez'de yer alacak olan Defterdar Spor Salonu, Eyüpsultanlıların basketboldan voleybola, fitnes alanlarından pilatese birçok sportif etkinliğini bir arada gerçekleştirebileceği benzersiz bir spor fırsatı olacak. 4000 metrekare büyüklüğü ve kolay ulaşılabilen konumu ile Defterdar Spor Salonu, Eyüpsultanlıların yaşamına dinamizm katacak.

 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EYÜPSULTAN SOSYAL TESİSİ

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eyüpsultan’da yeni bir sosyal tesisi hizmete sunacak. Türk ve Osmanlı mutfağından muhteşem lezzetler sunan menüsü, uygun fiyatları, kalitesiyle sosyal tesis Eyüpsultanlıların ilgi odağı olacak.

 

İSLAMBEY KATLI OTOPARK AÇIK PAZAR VE SPOR YERİ

 

İslambey Mahallesi’nin iki önemli sorunu, bu yeni projeyle çözüme kavuşuyor. Katlı otopark, modern açık pazar alanı ve spor yeri mahalle sakinlerinin beğenisini toplayacak.

 

İSLAMBEY MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

İslambey Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları, vatandaşların mağdur olmadan yerinde dönüşümle konut sahibi olmaları yönünde gerçekleştirilecek.  

 

NİŞANCA OTOPARK VE PAZAR YERİ

Nişanca Mahallesi’nin otopark sorunu çözülüyor. Bölgeye yapılacak otopark ve modern pazar yeri projesi aynı anda gerçekleştirelecek.

 

PIYER LOTİ KATLI OTOPARK

Sadece Eyüpsultan’ın değil İstanbul’un en güzel turistik bölgelerinden Piyer Loti’nin otopark ihtiyacı karşılanıyor. Katlı otopark hizmete giriyor. Muhteşem Haliç manzarasını, tarihi çay bahçesinde çay-kahvelerini yudumlayarak izlemek isteyenler için otopark sorun olmaktan çıkıyor.