Bülent BABÜR İyi Parti Milletvekili A.Adayı Oldu.

Geçmiş siyasi tecrübeleri olan Gaziosmanpaşalı iş adamı Bülent BABÜR, İyi Parti Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

"İYİ Parti iktidarı yaklaşıyor, bizler ülkemizin aydınlık geleceğe kavuşması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Genel Başkanımızın talimatıyla sahalardayız, seçim satında mücadelemiz sürüyor. Mesele ülkemizin bekasıdır, milletimizin geleceğidir. Biz bu uğurda ilçe teşkilat mensuplarımız ile kutlu yürüyüşümüzü kararlılıkla gerçekleştiriyoruz. Ben de teşkilatımızın önerisi üzerine Milletvekilliği için Aday Adayı oldum. Ancak listelerde yer alayım ya da almayım İYİ Parti’nin neferi olarak mücadelemiz sürecektir. İYİ’lerin siyaset arenasında ki ağırlığını tüm Türkiye görüyor. Dolaştığım ilçelerde partimize yoğun bir ilgi var.  Milletimize teşekkür ediyorum. Teşkilatımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum. Liderimizin izinde çalışmaya devam edeceğiz."

 

BÜLENT BABÜR KİMDİR?

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Bülent Babür; 1974 yılında Elazığ’da dünyaya geldi. Soylu ve Milli Aşiret Mensubu olan Babür aslen Siverekli'dir. Lise mezunu olan Babür evli ve iki çocuk babasıdır. 20 yılı aşkın bir süredir Gaziosmanpaşa’da ikamet eden ve Fatih Kapalıçarşı’da kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren İş Adamı Babür İletişim, Tekstil ve Emlak Sektöründe de başarılara imza atmış bir isim. İş hayatında ki başarısını Siyasi Duruşu ile de perçinlemek isteyen Babür, alışılagelmişin dışında bir siyasi profile sahiptir. Yaşam tarzı, duruşu ve samimiyetiyle 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Babür, siyasette halk adamı olma ilkesiyle hareket ediyor. Babür, 1998 yılında Doğru Yol Partisi saflarında siyasete atılmış, 2007 yılında ki Genel Seçimlerde bağımsız Milletvekilliği adaylığına talip olmuştur. Siyasi hayatında vefa kavramına önem veren Babür, pek çok kişinin ekmek kapısı olan büyük işletmelerin sahibidir.