Büyük Birlik Partisi'nden Muhtar Ziyaretleri

Büyük Birlik Partisi İsmail Yamak ile sahada...

 

Büyük Birlik Partisi İl Bşk. Yrd. İsmail Yamak, İlçe Başkanı Fedai Karakol ve ilçe yöneticileri Gaziosmanpaşa'da muhtar ziyaretlerinde bulundu. Muhtarlara nezaket ziyaritnde bulunan partililer, sohbet ettiler.

 

BBP İl Başkan Yardımcısı İsmail Yamak, muhtar ziyaretlerinde yaptığı konuşlarda şunları ifade etti:

"Genel başkanımız ve il başkanımız yerel yöneticilerimize, muhtarlarımıza önem vermektedir. İl başkanımız sayın Mustafa Mican Gaziosmanpaşalıdır. Gaziosmanpaşa’ya da özel önem vermektedir.

 

İl başkan yardımcısı sıfatım ile Gaziosmanpaşa’ya sizleri ziyaret edip, varsa sıkıntılarınızı yukarılara iletme adına ziyaret ediyoruz.

 

Bildiğiniz gibi büyük birlik partisi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu milli bir harekettir. Bugün Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde milli ve manevi değerlere önem vererek, ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlamak adına siyaset yapmaya devam etmektedir.

 

Zorlu bir süreçten geçen ülkemizde, siyasetten öte, milli birlik ve beraberliği sağlama adına hareket etmekteyiz. Genel başkanımız yaptığı konuşmalarda kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı bir dil kullanmamaya özen göstermektedir. Birlik ve bütünlüğü pekiştirici söylemelerine devam etmektedir. Ülkemiz adına sorumlu bir siyasi duruş sergilemekteyiz."