Büyük Ümitler Spor’da Muzaffer Avcı Yeniden Başkan

Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi’nde kurulan Büyük Ümitler Spor Kulübü’nün geçtiğimiz günlerde yapılan kongresinde Muzaffer Avcı yeniden başkanlığa getirilirdi.

 

 

Büyük Ümitler Spor Kulübü yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Gen Sek. Çetin Beyazoglu, Genel Kap.  Aydın Avcı, Muh.  Murat Er, Bölge Sor.  Ahmet Avcı, Üyeler Ali Bülent Uluyol, Erdoğan Kaya .

 

Sporun bir amaç değil; dostluğa, sevgiye, barış ve kardeşliğe ulaşmak için bir araç olduğunu ifade eden Büyük Ümitler Spor Kulübü başkanı Muzaffer Avcı “Kulüp olarak bizim amacımız, derdimiz; gençleri kötü alışkanlıklardan korumak, kurtarmaktır ve sporun disiplini içerisinde onları yetiştirmektir” ifadelerini kullandı.

 

 

Büyük Ümitler Spor Kulübü’nün futbolda büyük hedefler peşinde koşmadığını dile getiren Avcı, “Bizim için transfer ve başarı öncelik değildir. Gençlerimizi ne kadar topluma kazandırırsak o kadar başarılıyız. Tabii bizler bu disiplinle hareket ettiğimiz için başarı da kendiliğinden gelecek. Eğer amatör kulüplere gereken destek verilirse, gençler kötü alışkanlıklardan uzak durabilirler, onları spora yönlendirerek gelecekte faydalı birer birey olmalarına katkı sağlayabiliriz” diye konuştu.

 

 

Köklü bir geçmişe sahip olan Büyük Ümitler Spor Kulübü’nün en iyi eğitimi verebilmesi için çalıştıklarını belirten Kulüp Başkanı Avcı, “Bizlerin amacı, Türk sporuna katkı sağlamak ve yeni yetenekleri yetiştirmektir. Amatör spor kulüpleri Türk sporunu besleyen kaynaklardır. Bu yüzden Altyapıya büyük önem vereceğiz” şeklinde konuşarak konuşmasını noktaladı.

 

Öte yandan geçmiş dönemin başkanı Erdal Çalışkan yeni yönetime başarılar dileyerek “İki dönemden beri, birlikte görev yapmaktan Onur duyduğum yönetim kurulu arkadaşlarıma candan teşekkürü borç bilirim.
Bizlere destek veren, arkamızda durup yolumuzu açan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.
Biz birlikte büyük bir aileyiz. Her zaman yetişebildiğimiz her konuda, yeni yönetimin yanında olacağımızı buradan ilan etmek isteriz.
Yolunuz, yolumuzdur.
Herkes hakkını helal etsin.
Üstün başarılar, camiamızın olsun. “ ifadelerini kullandı.

 

İkinci amatör küme 8. Grupta yer alacak olan Büyük Ümitlerspor şu takımlarla mücadele edecek:

Altınok, Altınaslar, İstanbul Barış,Yeni Ortabayır, Şenlik Gençlerbirliği, Güzelhisar, İstanbul Artvin, Halkalı, Özyarımburgaz

 

Sarı Siyahlı ekipte Teknik direktör olarak Emre Yanık görev yapacak.