Büyük Ümitler Hedef Büyüttü...

Büyük Ümitler A Takımı bu sezon iddialı...

Bir süredir sadece gençler kategorisinde mücadele eden Büyük Ümitler Spor Kulübü, bu sezon A Takım ile 2. Amatör Lig'de mücadeleye bıraktığı yerden devam ediyor. Sezon öncesi yapılan transferlerle iyi bir kadro oluşturan Büyük Ümitler'de hedef 1. Amatör Küme...

Büyük Ümitler İstanbul 2. Amatör Küme 12. Grupta aynı puana sahip olarak mücadele ettiği Şehreminispor ile Rami Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Maçta 2-0 öne geçen Büyük Ümitler, ilk yarının son dakikalarında yediği gollerle devreyi 2-2 berabere bitirdi. İkinci yarıda maça tekrardan asılan Büyük Ümitler, sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Maçta elde edilen galibiyetten sonra kulüp yönetimi futbolcuları yemeğe götürdüler. Maça Büyük Ümitler camiası da büyük ilgi gösterdi. Büyük Ümitlere gönül verenler, zaman zaman tezahüratta da bulunarak takımlarına destek oldular.

Maç sonrası takım yöneticilerinden Erdal Çalışkan, "Sezon öncesi iyi bir takım oluşturduk. Bununa maçlar başlayınca daha iyi görüyoruz. Takımımız şu ana kadar iyi gidiyor. Bugün aynı puana sahip olduğumuz Şehremeni ile 6 puanlık bir maça çıktık ve kazandık. Bundan sonraki maçlar içinde takımıza güveniyoruz. Hedefimiz şampiyonluk..." Şeklinde konuştu.

İstanbul 2. Amatör Küme 12. Grupta Alınan Toplu Sonuçlar Şöyle Oldu:

Esenay - Abide-i Hürriyet 0-2
Sarıyer FSM - Gelişimspor  5-2
Arnavutköy - Zekeriyaköy 0-1
Büyük Ümitler - Şehremini 4-3
Çağrım Marmara 1907 - GOP Bağlarbaşı 0-3 Hük.

2. Amatör Küme 12. Grupta, 6 hafta sonunda; Abidei Hürriyet ve Sarıyer FSM 14'er puanda yer alırken; Büyük Ümitler 13 puanla 3. sırada yer alıyor.