ÇINARALTI KEBAP SALONU UĞRAK YERİ OLDU

LEZZET DÜNYASININ YENİ ADI ÇINARALTI KEBAP VE LAHMACUN SALONU

 

Yıllardır lezzet dünyasında öncü bir isim olan Abdurrahim Baran ve Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, siyaset dünyasının sevilen ismi Hamide Talay Ergin, yeni işletmeye açtıkları Çınaraltı Kebap ve Lahmacun Salonu'nda damak tadınıza hitap eden lezzetler sunmaya devam ediyor.

 

Çınaraltı Kebap ve Lahmacun Salonu, kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla Hürriyet Mahallesi kapalı cadde girişinde, Gaziosmanpaşa ve yakın ilçelere gel al ve paket servis ile hizmete devam ediyor. Çorba çeşitleri, kebap ızgara çeşitleri, lahmacun, pide çeşitleri, salatalar, mezeler, tatlılar ve içecekler hepsi özenle hazırlanmış lezzetler sizleri bekliyor.

 

Abdurrahim Baran ve Hamide Talay Ergin, burada siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini misafir etmeye devam ediyorlar. Çınaraltı Kebap ve Lahmacun Salaonu siyaset ve iş dünyasının uğrak yeri olmuş durumda. Bölgenin ileri gelenleri ve kanaat önderleri Çınaralı Kebap ve Lahmacun Salonu'na uğramadan geçmiyor.

 

Getir ve yemek sepeti gibi uygulamalarda da yer alan Çınarlatı Kebap Lahmacun Salonu'na, direk kendinizde sipariş verebilirsiniz.

 

Çınarlatı Kebap Lahmacun Salon

Hürriyet Mahhallesi Akdeniz  Cad. No:72 500 Evler Gaziosmanpaşa İstanbul

Sipariş Telefonları

0212 564 20 40 - 0212 615 07 78