Cahit Altunay: Milletimize hizmet için varız

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevine gelen Cahit Altunay'a Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara ve Haşhaşlar Kuyumculuk Murat Haşhaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Cahit Altunay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçeler bölünmeden önce Gaziosmanpaşa'da siyaset yaptım. İl Genel Meclis Üyeliği, Vilayetler Birliği Yönetimi, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı yaptım. Bu görevlerde yerel yönetimlerde iyi bir tecrübe kazandıktan sonra, Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile başkan adayı oldum. Seçildik ve Sultangazi'de iki dönem kurucu belediye başkanı olarak iki dönem görev yaptım.

Belediye başkanlıkları, bu makamlar oturma yerleri değil. Hizmet üretme yerleri... Bizde bu anlayışla, gerek kendi imkanlarımızla, gerekse hükümetimizin imkanlarını zorlayarak ilçemize önemli eserler kazandırdı. Hizmet edebildiysek ne mutlu bize...

 

Şimdi Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğa'ın tensipleri ile  milletimize hizmete devam ediyoruz." Dedi.