Çayırgücüspor 1. Amatör Küme'de...

Karşılaşmanın ilk yarısı Lider İstanbul Konyasporun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hırslı başlayan Çayırgücü   oldu. Üst üste geliştirdiği ataklar sonucunda Serdarın şık golüyle skoru 2-2 ye getirdi.

Oyun üstünlüğünü sürdüren Çayırgücü galibiyet golü gecikmedi 65. dakikada Önder boş kaldığı pozisyonda kaleci ve defans oyuncularını geçerek takımını 3-2 öne geçirdi.

Bu golden sonra oyun karşılıklı ataklarla devam etti.İki takımda atakları değerlendiremezken sahneye tekrar Serdar çıktı. Durumu  4-2 yaptı.

Maçın son dakikalarında İstanbul Konyaspor penaltı kazandı. Penaltı atışında kaleci Aykut gole izin vermedi ve Çayırgücü maçtan 4-2 galip ayrıldı.

Bu skorla Çayırgücü İstanbul Konya’nın yenilmezlik serisine son vererek 1. amatör biletini bitime 2 hafta kala aldı.

Başkan Cengiz Aydoğdu kulübü  kurumsal bir yapı içeresinde yönetmeye çalıştıklarını  belirterek alt yapıya ağırlık verdiklerini bununda  meyvelerini topladıklarını söyledi.

Başkan Aydoğdu, “Şampiyon olan  A futbol takımımız seneye Gaziosmanpaşa’yı  1.Amatör Lig de temsil etme hakkınız kazandı. Tüm futbolcularımızı  başarılarından dolayı tebrik ediyor camiamıza şampiyonluğumuz  hayırlı olmasını  diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Genel kaptanı Rıdvan Bağımsız, şampiyonluğu haftalar önce göğüsledikleri için mutlu olduklarını belirterek  “ 1. Amatör hedefine böyle bir galibiyet sonrası ulaştığımız için çok mutluyum. Bu uğurda emeği geçen tüm futbolcuları alınlarında öpüyor ve teşekkür ediyorum. Tüm Çayırgücü camiasına 1. Amatör hayırlı uğurlu olsun. Seneye de 1. amatörde hedefimiz bir üst lig olacaktır. Böyle bir yönetim kurulu ile hedefimize ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber : Erol Eftekin