Çelik Yapı

Dünyada gelişen teknolojik ürünleri kendi üretimine entegre ederek müşterinin istediği prefabrik yapı en kısa sürede hayata geçirilir.

Hizmetler

Firma tarafından sunulan hizmet seçenekleri gerek hafif çelik yapı gerekse de diğer ürünlerde olsun hepsine aynı özen gösterilerek verilir. Firma hizmetleri; planlama ve tasarım, ön üretimli prefabrik yapıların üretimi, paketleme ve yükleme, lojistik, demontaj ve montaj işlemi, süpervizör desteği, bina içi sıhhi tesisat işlemi, boya işlemi, satış sonrası teknik servis, mobilya ve ekipmanların temini ile bina içi elektrik tesisatının yapılması şeklinde sıralanabilir.

Çelik Yapı Nedir?

Firmanın sunduğu hizmet seçeneklerinden bir tanesi olan çelik yapı depo, çamaşırhane ve atölye gibi geniş bir alan içeriği olan yapılarda kullanılır. Büyük mekanlar için statik ve dinamik yükler firma tarafından dikkate alınır ve çelik yapıda statik hesaplamalar oldukça büyük önem taşır. Alanında uzman olan çalışanları ile beraber firmanın çelik yapı oluşumu ve kurulumu müşterinin isteğine göre şekillenir.

Çelik Yapı Çeşitleri

Firma bünyesinde bulunan çeşil kapı çeşitleri ikiye ayrılır. Yalıtımlı çelik yapı çeşidinde bina boyu 250 cm ila 300 cm boyutuna kadar uzatılabilir. Blok aralığı 10 metre olmak kaydı ile kurulan yalıtımlı yapı çeşitleri müşterilerin tercih edebilecekleri etmenlerden bir tanesidir. Bir diğer çeşit ise yalıtımsız çelik yapı olup, prefabrik olarak kurulumu sağlanır. Firma tarafından verilen hizmet çeşitleri TSE belgelidir. Ürünler ve hizmetler hakkında daha geniş bilgi alabilmek için https://www.prefabrikyapi.com/ web adresini ziyaret edebilirsiniz.