Cengizhan Yıldız: İyi Parti dip dalgası gibi geliyor.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, mahallerde, meydanlarda çalışmaya devam ediyor. İyi Parti'nin açtığı stantlara ilginin büyük olduğu görülüyor. Vatandaşlar İyi Parti'ye üye olmak veya Meral Akşener'in adaylığı için imza vermek için stantlara akın ediyor.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, vatandaşların ilgisi ve çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"İyi Parti'ye ilginin olduğunu yaptığımız çalışmalar esnasında görüyorduk. Fakat geçtiğimiz hafta seçim takviminin açıklanmasından sonra ilginç gelimlere şahit olduk. Ertesi gün ilçe merkezimize üye olmak veya Meral Akşener'e imza vermek istediğini belirteren onlarca kişi geldi. Meydanda ve mahallerde açtığımız stanlarda ise yüzlerce üye kaydettik.

Son bir haftada binin üzerinde yeni üye kaydı daha yaptık ve yapmaya devam edeceğiz gibi görülüyor. Şu anda sandık görevlileri ve imza için binlerce üye ve gönüllümüz hazır durumda.

 

Söz verdik.  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacağız. İyi Parti bu milletin kendisidir. Ve bir dip dalgası gibi geliyoruz. Güçlü geliyoruz."