Cengizhan Yıldız: İyi Parti huzur ve kardeşlik iklimini inşa etmek için iktidara talip oldu.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız,  ilçe yönetimi adına yaptığı açıklamada şunları ifade etti: 

 

 

“İlçe Yönetim Kurulumuz, üyelerimiz ve milletimiz adına bu duyuruyu yapma ihtiyacı htik. Bilindiği üzere 06.05.2018 pazar günü İyi Parti Bağcılar İlçe Teşkilatının kurmuş olduğu üye kayıt standına demokrasi düşmanlarınca saldırıda bulunuldu.  Saldırı sonrası  İyi  Parti Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan YİĞİT ve beş partili bıçakla yaralandı. Saldırının faillerinin ve arkalarındaki azmettiricilerin en kısa zamanda hak ettikleri cezalara çarptırılmalarını istiyor, bunun takipçisi olacağımızı açıkça ilan ediyoruz.                      

 

Bilinmelidir ki, İyi Parti ülkemizin ihtiyaç duyduğu huzur ve kardeşlik iklimini inşa etmek için iktidara talip olmuştur. Siyasi mücadelesini eşit olmayan şartlarda yürütmeyi göze almış, medya organlarının uyguladığı sansürün üstesinden gelip millete temas etmek ve kendini anlatmak için sosyal medya ve stand çalışmalarına ağırlık vermiştir. Ancak görünen odur ki partimizin varlığını ve milletimizin gösterdiği teveccühü hazmedemeyen şer odakları stand çalışmalarımızı sabote etmek için fiili saldırı yolunu seçmişlerdir.                      

 

Herkes çok iyi bilmelidir ki hukuk ve adaletin yanında olma tavrımızı sürdürecek, gerçekleşen saldırıya asla aynı yöntemle cevap vermeyeceğiz. Adalete ve mahkemelere inancımız tamdır. Kurgulanan oyunun, arzulanan çatışma ve kavga ortamının farkındayız ve buna asla alet olmayacağız. Saldırılar amacına ulaşamayacak, bizi yıldırıp korkutamayacak, yolumuzdan döndüremeyecektir. Yüce Türk yargısını göreve çağırıyor ve saldırganlara hak ettikleri cezaların ivedilikle ve ibretlik olacak şekilde verilmesini istiyoruz. Kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyor, yaşanan elim olayın tekrarlanmaması için gereken önlemlerin hızla alınmasını talep ediyoruz.            

 

Bağcılar İlçe Teşkilatı standına yapılan saldırı milat olmalı, tekrarlanmaması için devletin ilgili organları üzerlerine düşeni eksiksiz yapmalıdır. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz."