Cengizhan Yıldız: Kazanacağımıza inandığım için kontenjan adayıyım.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, istifa sonrası süreçle ilgili olarak Gophaber'e şu açıklamalarda bulundu:

 

"İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezleri arasında yapılan Millet İttifakı görüşmelerinde, Gaziosmanpaşa’da CHP Belediye Başkan adayı Erkan KAYA’nın desteklenmesi kararı alındı. Sayın KAYA Gaziosmanpaşa’ya önemli hizmetlerde bulunmuş saygın bir sanayicidir. Sivil toplum kuruluşlarında başarılı çalışmalar yapmış olup, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın başkanıdır. Kendisinin doğru ve güçlü bir aday olduğuna inancım tamdır.

 

            Sayın Erkan KAYA’nın daveti üzerine Belediye Başkan Yardımcılığı kontenjanından adaylığımı koymuş bulunuyorum. Belediye Meclisinden 3. sırada aday olmam da söz konusuyken (3. Sıra Belediye Meclisine girmesi neredeyse garanti olan bir yerdir) Sayın KAYA’ya olan güvenim, Gaziosmanpaşa Belediyesinin kazanılacağına dair güçlü inancımla kontenjandan aday olmayı tercih ettim.

 

             Bu amaçla ittifak anlaşmasının şartları gereği İYİ Parti’den istifa edip CHP’ye geçmiş bulunuyorum.  Önceliğim verimli ve etkili bir çalışma yaparak Erkan KAYA’nın, dolayısıyla Gaziosmanpaşa’nın kazanmasına güçlü destek vermektir.

 

            Bu süreçte İYİ Parti ve CHP teşkilatları uyumlu bir çalışma ortaya koyarak Gaziosmanpaşa’ya hak ettiği insan ve hizmet odaklı Millet İttifakı belediyeciliğini armağan edecektir.

 

            Yerel seçimlerin ilçemize, İstanbul’a ve ülkemize hayırlı olmasını diler, kamuoyuna saygılarımla arz ederim."