Cevat Tavukcuoğlu: Belediyeye güçlü bir muhalefet olacağız.

Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cevat Tavukçuoğlu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

"Değerli Gaziosmanpaşalı Hemşerilerim,
Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın, “Vatandaşa değil, kendinize çeki düzen verin” sözlerinden de anlaşılacağı üzere birçok belediyemizde işler iyi gitmemektedir.
Gaziosmanpaşalılar olarak bizlerde belediyemizden memnun değiliz.
İlçemiz Gaziosmanpaşa’yı 4 yılı aşkın süredir yöneten AK Partili belediye ki haklarını yemeyelim;  Aşevi  hizmeti ve Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerin billboardlarda paylaşmaktan başka bir hizmeti olmadığını hepimiz görüyoruz.
Maalesef ilçemizde ciddi ve sesi gür çıkan bir muhalefet partisi olmayışı da hizmet anlamında bu kısırlığın yaşanmasına çanak tutmaktadır…
İktidar maalesef baskıcı bir politika ile vatandaşımızı sindirmiş, vatandaşımızda hiçbir platformda kendini ifade edememektedir. 
Bizler Adalet Partisi olarak, sizlerin de desteğiyle ilçe belediyesi ve diğer idari kurumların takipçisi olacağız ve yapılan doğru hizmetleri takdir edip, yapılmayanları veya yanlış ve eksik yapılanları sizlerle paylaşacağız…
Belediyemizin her yıl meclise sunduğu bütçede birçok kalemin vatandaşa hizmet değil, belediyenin kendi reklamını yapmak için ayırdığı kalemler olarak görüyoruz. İşte yine yeni bir bütçe sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu bütçede hangi kalemlerin israf olduğunu siz değerli yurttaşlarımızla paylaşacağız. İsraf haramdır. Bakan Berat Albayrak bile kamu işlerindeki israfın %35 olduğunu söylüyorsa, bu büyük bir felaket değil midir?
Tüm bu olumsuzlukları siz değerli Gaziosmanpaşa halkı için, kendimiz için, sizlerin bilgilerine sunacağız.
Siyası görüşünüz ve tarafınız ne olursa olsun, sizleri yönetecek kişileri seçerken lütfen hakkı hakkaniyeti gözetleyin ve tercihinizi ona göre yapın…
Gaziosmanpaşalılar artık Adalet Partisi var ve hep beraber Gaziosmanpaşa’dan başlayarak, bütün ülkeyi yeniden şaha kaldıracağız…"
Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı, Cevat Tavukçuoğlu