Cevat Tavukçuoğlu: Demirel olsaydı naylon poşetten hükümeti düşürürdü.

Cevat Tavukçuoğlu: Hükümet Vatandaşın Cebindeki 15 Kuruşu da İstiyor.

 

Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cevat Tavukçuoğlu, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu anlamda gündüz esnaf gezileri yapan Tavukçuoğlu, akşamları da kahve toplantısı yapıyor.

 

Gezip dolaştığı vatandaş ve esnafın şikâyetlerini de dinleyen Tavukçuoğlu, bu aralar naylon poşetlerin paralı satılmasına vatandaşların ve esnafın tepkili olduğunu ifade etti. Tavukçuoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

Demirel olsaydı naylon poşet mevzusundan hükümeti düşürürdü.

"Adalet Partisi'nin efsanevi başbakanı ve Cumhurbaşkanı rahmetli Süleyman Demirel’i önce rahmetle bir kez daha anıyor. Ak Parti hükümeti ve belediyeler hakkında sokakta yaptığımız çalışmalarda birçok şikâyet alıyor. Bunlardan biri de naylon poşetin 25 kuruşa satılacak olması. Vatandaşlar ve esnaf bu konuda şikayetçi. Bu işin çevre duyarlılığı için yapıldığına kimse inanmıyor. Bu krizde millete ekstradan bir yük binmiş durumda.  Bu 25 kuruşun, 15 kuruşu geri kazanım katılım payı altında hükümet tarafından tahsil edilecek. Hükümet milletin cebindeki 15 kuruşa da almak istiyor. Çok yanlış bir uygulama. Rahmetli Demirel olsaydı şu 15 kuruş konusunda hükümeti düşürürdü. Milletin cebine bu kadar girmeye gerek yok! Bu işler doğru değil!"