Cevat Tavukçuoğlu’ndan Bilal AY’a Tam Destek…

Gaziosmanpaşa’da değişimden yana olduklarını her fırsatta dile getiren Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cevat Tavukçuoğlu, Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay'a verdiği destekle ilgili şu açıklamada bulundu:

 

"Şahsım Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cevat Tavukçuoğlu, bundan 6 ay önce bana Adalet  Partisi ilçe başkanlığı tensip edildi.

İlçe başkanlığı görevini aldıktan sonra saha çalışmalarına başladık. Bu süreçte 5 bine yakın esnaf ziyaretleri ve 100'e yakın STK ile kıraathanelerde vatandaşla buluşma gerçekleştirdik.

Ve gördük ki bir çok vatandaşımız mevcut belediye başkanı Hasan Tahsin Usta’dan ve yönetiminden memnun değil...
Ancak bu memnuniyetsizliğini kendilerinin destekleyecek bir öncü bulamadığından yakındıklarını da gözlemledik.


Parti olarak biz aday çıkartmadığımızdan, 
Bizde ilçemizde vatandaş gibi başarısız bir belediyenin değişmesi gerekliliğini bunun içinde bizde bizi temsil edecek bir başkan adayına destek vereceğimizi ve bunu da partimizin üst kurulları kararı neticesinde açıklayacağımızı duyurmuştuk. 


Ve partimiz bizlere değişimin Gaziosmanpaşa'da Cumhuriyet Halk Partisine verilecek destekle gerçekleşeceğini  ilettiler…
 
Süreç içersinde Gaziosmanpaşa'da bu işin CHP ile olmayacağını anladık.

Bizde ilçe yönetim kurulu ve birçok destekçilerimizle yaptığımız istişareler neticesinde vatandaşında beklediği bir öncü isim olabilecek bir isim olan Bilal AY'ı destekleme kararı aldık.

Biz iki yanlıştan birini çıkartmış olduğu doğrunun, Bilal Ay başkana verilecek destek olarak kararlaştırdık.

Bu desteğimizi 31 Mart akşamına kadar sahada bir sefer edası ile çalışarak gerçekleştireceğiz...
Sefer bizden zafer Allahtan diyoruz...

Siz Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizden ricamızdır ki, gelin bu büyük değişime destek verin. Samimiyet, iş ehli, liyakat her biri kendi alanlarında üstün başarı gösteren güzel bir kadro oluşturan Sayın Bilal Ay başkana ve yönetimine bir şans verelim...”