Cevat Tavukcuoğlu'ndan Milli Beka Oluşumu

İstanbul genelinde yönelik başlatılan oluşumun ilk toplantısı için kurucular kahvaltıda bir araya geldi.

 

Kuruluşun ismini Milli Beka olarak açıklayan Cevat Tavuçuoğlu, amaçlarının hizmet sınırları içerisindeki tüm içtimanın birlik beraberlik içinde, sevgi saygı çerçevesinde birer fert olarak yaşamasını sağlayacak çalışmalarda bulunmak olduğunu ifade etti.

 

Tavukçuoğlu şöyle devam etti: "Bu birliktelik için hizmet alanımız içinde ve fikirlerimizde ayrımcılık oluşturacak parti, mezhep, bölge, ırk, farklı fikir, karşıtı olacak ve bu doğrultuda ayrımcılığa fırsat verecek hiçbir söylem ve eylem içinde olmayacağız.

Bunun içinde samimiyetle iyi niyetlerimizle toplumun tümünün hakkını, hukukunu eşitçe gözetleyecek koruyacak ilkeler doğrultusunda fikir ve faaliyetlerde bulunacağız. 

 Tüm bu iyi niyet temennilerimizin hayat bulacağı, içinde tüm içtimanın ihtiyaç hail olduğu sosyal hizmetler de bulunacağız. Vatandaşımızın tüm kamu kurumundaki ihtiyaç ve beklentilerini de kamuoyu oluşturup giderilmesi içinde caba sarf edeceğiz.”

 

Tavukçuoğlu kendisinin il başkanlığı nezdinde İstanbul’un birçok ilçesinde de ilce başkanlığı nezdinde aynı ilkeler doğrultusunda hizmet vereceklerini söyledi.

milli beka derneği, cevat tavukcuoğlu, milli, beka, dernegi