Cevat Tavukcuoğlu tam saha çalışyor...

Haftada en az 2 gün esnaf ziyaretleri yapan Adalet Partisi Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı, ayrıca ilçede faaliyet gösteren STK’lara da ziyaretler gerçekleştirip, ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulunuyorlar.



“İlçemizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” diyen çalışkan ilçe başkanı Cevat Tavukçuoğlu, ilçede ikamet eden ve iş yapan bütün vatandaşlara dokunarak, ilçenin acil çözüm bekleyen sorunlarını tespit edeceklerini ve bu sorunlara ivedilikle çözümler üreteceklerini ve yetkili makamlara ileteceklerini ve takipçileri olacaklarını söyledi.

 

TAVUKÇUOĞLU, “HERKESİ ZİYARET EDECEĞİZ, HERKESİ DİNLEYECEĞİZ”

Başkan Tavukçuoğlu çalışmalarının şeklini ve bu çalışmalar ile varmak istedikleri noktaları şöyle özetledi: “İlçe teşkilatımızı kurduğumuz günden beri her fırsat bulduğumuzda sokaklara inerek vatandaşlarımızla temas kurmaya çalışıyoruz. Haftanın en az 2 günü esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. İlçemizde bulunan STK’ları ve spor kulüplerini ziyaret ediyoruz.
Ülkemiz yakın zamanda bir yerel seçim yaşayacak, bu konuda vatandaşımızın eğilimi hakkında da fikir sahibi olmak istiyoruz.

İlçemizin acil çözüm bekleyen sorunları nelerdir?
Uzun vadede ilçemizin sorunları nelerdir ve vatandaşımızın bu konudaki fikirleri nelerdir?

Vatandaşımız ilçe belediyemizin çalışmalarından memnun mu, değilse, belediyenin eksikleri nelerdir ve vatandaşımız nasıl bir belediye başkanı görmek istiyor?

Sorularını vatandaşımıza yönelterek, hem ilçemizin sorunlarına çözüm noktasında katkı sunmak istiyoruz hem de yaklaşan yerel seçimler için en doğru aday ile belediye seçimlerini kazanmak istiyoruz.”